Epäonnistumisen sietämätön vitutus

Kyllä. Olen epäonnistunut. Kirjoitin aiemmin, että käynnistäisin 365-projektin. Epäonnistuin siinä jo viidentenä päivänä, koska en saanut kuvaa otetuksi. (Tosin jo neljäntenäkin päivänä päädyin kuvaamaan tyyliin omia villasukkiani.)

Tein sitten eilen nopean reflektion ja totesin seuraavaa:

  • Vaikka pidän valokuvauksesta, minulla ei ole rutiinia, itsekuria tai / ja riittävästi intohimoa suorittaa tätä projektia juuri tässä elämäntilanteessa.
  • Jos nyt yritän pakottaa tiuhaan kuvaamiseen ja julkaisemiseen, menetän todennäköisesti sen vähänkin ilon mitä olen saanut valokuvaamisesta. Kyse on kuitenkin tasapainottavasta harrastuksesta työn- ja perhe-elämän lisäksi.

Päätin siis näin julkisesti todeta, että lopetan projektin jo alkuunsa ja katson uudestaan projektin aloitusta jossain toisessa elämäntilanteessa. (Lisäksi poistan artikkelien otsikoista nuo viittaukset 365-projektiin. Ne (otsikot) toimivat ilmankin.)) 1

Mutta yritän kuitenkin elvyttää harrastusta hiljalleen jollakin keinoin, joten jatkan kuvien julkaisua täällä, kuten blogin kuvaustekstissäkin mainitaan. Välityksen vain täytyy olla sopiva.

Hiljaa hyvä tulee.


Alaviitteet

  1. Tämä on varmaan jonkinlaista häpeää, jolla yritän peitellä epäonnistumistani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *